נולדתי בירושלים ב-1979.
העניין שהעסיק אותי יותר מכל בילדות היה הפער בין האינטגרציה של ילדים-עולים מכל העולם מצד אחד, והסגרגציה בין היהודים והערבים מצד שני. ביצחק רבין ראיתי דמות המהווה דוגמה ומשרה תקווה. כשהייתי בן 12, הזדמנה לי האפשרות לשבת עם רבין (בהיותו ראש האופוזיציה) על בירה ולשוחח על התכניות לעתיד. התקופה של ממשלת רבין חקוקה בזכרוני כטראומטית במיוחד. ההפגנות, הפיגועים והמתח ניכרו בכל פינה. בתקופה זו נכחתי לבד בהפגנות ימין בכדי למחות על האופן בו הדתיים-לאומיים מוחים נגד הממשלה. בהפגנה הידועה בכיכר ציון, בה הופצה תמונתו של רבין במדים נאצים, הייתי העצור היחידי.
לאחר הרצח, כשהייתי בן 16, עזבתי ללונדון, שם התגוררתי בסקוואטים והתפרנסתי מנגינת גיטרה בתחנות טיוב. כשהייתי בן 17, שבתי לארץ, הקדמתי גיוס והתנדבתי כלוחם בחטיבת הצנחנים. לאחר מספר חודשים תחת פיקודם של חובשי כיפות סרוגות – חיפפתי את עצמי למסע הירגעות בפינלנד אשר נמשך שלוש שנים. ב-2002 התחלתי את התואר הראשון במדע המדינה ויחסים בינלאומיים באוניברסיטה העברית. באותה שנה הקמתי באוניברסיטה את תא הסטודנטים של עלה ירוק ואף נבחרתי למועצת הסטודנטים מטעם התא בבחירות לאגודת הסטודנטים.
בשנת 2005 השלמתי את התואר הראשון, התחלתי את התואר השני והתמניתי למזכ"ל מפלגת עלה ירוק. כמזכ"ל המפלגה יזמתי הקמת תנועת נוער, תאי סטודנטים וסניפים בכל הארץ, תוך מיקוד הפעילות בהכנה למערכת הבחירות של 2006, אותה הובלתי בדגש על מצע רחב אשר כלל, מלבד לגליזציה, נושאים סוציאליים וליברליים שונים והטמעת ההבנה בציבור שיש לנו גם שאיפות אחרות. בבחירות אלו זכתה המפלגה למספר הקולות ואחוז התמיכה הרחב ביותר בתולדותיה, והיתה הקרובה ביותר לעבור את אחוז החסימה בין כל המפלגות שלא עברו אותו. עם היוודע תוצאות הבחירות נבחרתי לשמש יו"ר עלה ירוק. כיו"ר המפלגה עודדתי את המשך פעילות גופיה, יזמתי פרויקטים רבים (כמו "סייף רייב" והקמת מחלקה משפטית לייצוג בחינם בנושאי קנביס), קשרים בינלאומיים (ביניהם הצטרפות למפלגה הרדיקלית העל-לאומית וקשרים ישירים עם מפלגות אחיות בעולם) ועוד.
הפרלמנט האירופי בבריסל, יולי 2007
בשנת 2006 הגיעו לארץ מספר פעילים חברתיים מגרמניה וביקשו להיפגש. בפגישה הם דיברו על הרעיון להקים מפלגה אשר קרובה ברוחה לעלה ירוק, ורצו ללמוד מהנסיון בארץ. החברים הללו שבו לגרמניה והקימו שם את מפלגת הפיראטים, ואחד מהם (אלכס) יושב כיום בפרלמנט של מדינת ברלין. מאז, קמו מפלגות פיראטים לרוב, ובביקורי התכופים באירופה – הייתי נוהג לפקוד מוקדים של המפלגות במדינות השונות.
לקראת סוף שנת 2008 נודע שסקרים פנימיים של מפלגות בכנסת חוזים לעלה ירוק 6 מנדטים. בתקופה זו קיבלנו במפלגה החלטה להיענות להצעתם של נציגי מפלגת ניצולי השואה לשלב כוחות. ב-2009 השלמתי את התואר השני במחלקה למדע המדינה באוניברסיטה העברית, והבחירות לכנסת אשר היו אמורות להתקיים בשנת 2010 הוקדמו לתחילת 2009. עם הקדמת הבחירות בוצעה השתלטות עוינת ובלתי חוקית על המפלגה של אלמנטים מערוץ ביפ תוך שיתוף פעולה של שניים ממייסדי המפלגה ועורך דין בעל קשרים אצל רשם המפלגות. בתגובה פרשו מהמפלגה כל פעיליה, ואני ביניהם, והמשכנו כרשימת מועמדים לכנסת במשותף עם רשימת ניצולי השואה. עם תום מערכת הבחירות חשתי שהסיכוי לשנות קלוש – כיוון שהממסד מוצא תמיד ברגע האחרון את הדרך לחסום את הדרך, וטסתי לשנה בארצות הברית, שם ביקרתי בקמפוסים שונים ובדקתי אפשרויות לדוקטורט. בתחילת 2010 הוצעה לי משרה בחברת היי-טק בירושלים. קיבלתי אותה ודחיתי בשנתיים את תחילת הלימודים בארה"ב. במרץ 2012, לקראת העזיבה לתקופה ממשוכת בארה"ב (תכנית דוקטורט נמשכת כ-5 שנים) טסתי למסע של שלושה חודשים על אופנוע ברחבי אירופה ורוסיה. באפריל 2012 סייעתי בתכנון מצעד המחאה של תנועת occupy בבריסל, שהתקיים במאי והיווה את אירוע המחאה המשמעותי באירופה בשנה זו. במשך המסע גמרתי אומר לשוב לארץ ביוני, ולהספיק להקים מפלגת פיראטים ישראלית עוד בטרם העזיבה לארה"ב באוגוסט.
סנט פטרסבורג, יום הניצחון, ה-8 במאי 2012
ביוני 2012 שבתי לארץ והשתתפתי ב"מסע בדרך לשלם" – שבוע צעידה מנווה שלום לירושלים עם אומנים ופעילים חברתיים מהארץ והעולם. במסגרת המסע לקחתי חלק באירועי המחאה בתל אביב. ב-23 בחודש והייתי אחד מהעצורים הראשונים במעצר ההמוני. בעקבות פעילותי עוכבתי לחקירה ונעצרתי יותר מ-50 פעמים ב-20 שנים האחרונות.
הפגנת ה-23 ביוני והמעצר ההמוני
מיד עם תום המסע התפניתי לייסוד המפלגה בהנחה שהבחירות אשר אמורות היו להתקיים בסוף שנת 2013 יוקדמו בשנה, כפי שקרה בכל מערכות הבחירות בעבר. תוך חודש הצטרפו אומנים ופעילים חברתיים, כמו גם פעילים מהתקופה בעלה ירוק – והגשנו בקשה לרישום מפלגה. בסוף אוגוסט טסתי ללימודי הדוקטורט במחלקה למדע המדינה באוניברסיטת בינגהמטון (SUNY). ב-9 בספטמבר הושלם הליך רישום המפלגה. כעבור חודש בדיוק, ב-9 באוקטובר, הודיע ראש הממשלה על הקדמת הבחירות. בנובמבר שבתי לארץ במטרה להכין את המפלגה הצעירה לבחירות. מאז, בתוך חודש, המפלגה הספיקה לקיים את הפריימריס המקוונים הראשונים בישראל, כאשר כל אחד שאינו חבר במפלגה אחרת יכל לבחור ולהיבחר. בנוסף, המפלגה השלימה את הכנותיה והעמידה באופן מלא שתי פלטפורמות יחודיות בישראל להגשמת חזון הדינמיקרטיה, ובראשון מערכת המשוב הנזיל.
// ועכשיו זה עכשיו // דיבורים זה בלה-בלה // אין לי בעיות תקשורת // אני פיראטי \\